Sandskendagen 2012

Sandskendagen 2012 badade i sol och vackert väder även detta år.
Med en otrolig kämpaglöd ställde 17 lag upp i årets Sandskenkamp. Ett flertal nya lag var med detta år. Det var med blåmärken på underarmarna som
NELLS ANGELS Hangaround  lyckande ta hem vinsten och korades under kvällen till Årets Sandskenkamp vinnare, till lag Nells Angels förtvivlan.
Länk till resultatlista
Vi fick fin PR i BT och AT. Här kan käsa vad de skrev om Sandskenkampen.
Artikel i AT
Artikel i BT

I detta bildalbum kan ni se nästa alla deltagande lag.

Kanske dessa inlägg intresserar dig också:

  • Finns inte några liknande inlägg

1 svar på ”Sandskendagen 2012

  1. Ett stort tack till Jerry och alla andra som anordnade Sandskenkampen för 4: e året i rad! Kan ju motvilligt erkänna att det inte direkt gick enligt planerna för vårat lag, men efter att ha läst resultatet är det ju bara att konstatera att det inte va särskilt många grenar som passade oss det här året:) Så det är väl lika bra att krypa till korset och gratulera damerna med dom smala armarna till segern:) Bara att ta nya tag och ladda om för 2013 års kamp, för vad hade inte smakat bättre än att få erövra bucklan från våra egna hangarounds på självaste 5års jubilèumet:) För ”gentlemen” som vi är så tyckte vi ju att damerna ändå skulle få vara först ut att vinna:) Åter igen stort tack så syns vi igen nästa år:)
    Mvh: Johan J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *